Välkommen till Kulturista!

jul 31, 2020 | Kulturistas Stockholm, Personligt | 2 Kommentarer

Hej och välkommen till Kulturista!
Jag hoppas och tänker att Kulturista ska bli din kompis som kanske öppnar nån ny dörr för dig när det gäller kulturutbudet i Stockholm, att det är hit du vänder dig för att få tips på evenemang, utflyktsmål, utställningar,  museer, film och teater med mera och att du vill hänga med mig på mina irrfärder i staden jag älskar, Stockholm.

Allt är ju i sitt sköte just nu, så till en början får jag känna mig fram och se vad som funkar och vad du som följare vill ha. Men min tanke är att det ska kännas personligt.

Förutom kulturspaningar kommer jag att lite då och då presentera en konstnär lite närmare. Kanske recensera en film, ge tips på en restaurang eller bar jag gillar, varvat med bilder på mina strövtåg på stan.

De äldre inläggen kommer från min gamla blogg som har legat i träda i ett antal år, men jag tyckte det var kul att de fick flytta med hit.

Så åter igen, varmt välkommen till Kulturista – din kulturspanare i stan!

 

2 Kommentarer

  1. AnnaKarin

    Superkul att du är igång med blogg igen! Jag läste Flitiga Myran jämt back in the day!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This