Que bella Bellis!

jun 1, 2007 | Arkiv, Cosas, Trädgård | 0 Kommentarer

Det har varit en lång arbetsvecka och jag ser verkligen fram emot helgen! Gräsmattan ligger på plats och det regnar lite fint som på beställning! Idag ska jag träffa två nya leverantörer till Cosas, det ska bli spännande. Och apropå Cosas, missa inte Cosas Sommarrea som börjar idag.

Jag önskar er alla en alldeles särskilt fin helg med vila, god mat och vackert väder (om ni inte lägger gräsmatta förstås, för då vill jag att det ska regna på er:)

belliskollen

Foto: Flitiga Myran

Bellis är en riktig favorit, den är så liten och anspråkslös men ändå kraftfull. Förra årets krukbellisar planterade jag ut i en rabatt och där blommar de för fullt nu.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This