Om och om igen!

mar 5, 2007 | Personligt | 0 Kommentarer

Koblaffan jag fick av Anna är på gång med nya blommor. Den har haft en viloperiod ett tag, men nu börjar det hända saker i blaffan, det finns definitivt liv i den.
Själv har jag försökt skaka liv i mina stackars Mårbackapelargoner som bott i källaren hela vintern. De ser inte mycket ut för världen just nu, men de brukar komma igen. Har klippt ner dem och ställt dem i hemmets ljusaste fönster (som för övrigt är i stort behov av putsning). Jag har faktiskt slängt en del växter också, så för att fylla tomrummet har jag inhandlat några nya. Detta är säkra vårtecken eller hur?

image717

Foto: Flitiga Myran

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This