Nu planterar jag våren!

sep 29, 2006 | Arkiv, Personligt, Trädgård | 0 Kommentarer

Nu är det hög tid att plantera vårens budbärare, lökarna!  Jag passade på att köpa en hel drös när jag var i Amsterdam, blomstermarknaden på Singel är helt underbar. Där kan man köpa lökar i lösvikt! Jag köpte en hel del ”säkra kort” dvs crokus och narcisser, men även en del lökar jag aldrig sett tidigare, det ska bli spännande att se om de är härdiga i Sverige. Vad tycker ni om den knallrosa påskliljan? Flipp eller flopp?

Jag planterade nära nog 500 lökar förra helgen, ett drygt jobb, men jag hade god hjälp. På bilden ser ni min trädgårdsmästare Uno ta en liten paus i arbetet.

tulpaner

Foto: Flitiga Myran

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This