Nu har Cosas öppnat!

nov 13, 2006 | Arkiv, Cosas | 0 Kommentarer


Nu har Cosas öppnat!
– Och jag måste bara få tacka er alla för er fantastiska support!

Jag har fått så många snälla kommentarer och mail, så jag ska erkänna att jag faktiskt i sent igår kväll blev rörd till tårar.  Hur kan människor som man egentligen inte känner vara så snälla och hjälpsamma?
Ni är alla små änglar!!

littleangels

Foto: Flitiga Myran

Jag skulle kunna skriva en lång lista på alla som hjälpt mig på ett eller annat sätt med Cosas, men jag sparar den listan till lite senare, så jag är säker på att jag inte glömmer någon. Men en som förtjänar ett speciellt tack är Anna:  Stort, stort tack!!!  Utan dig hade det här aldrig låtit sig göras!! En stor Bamsekram!!

När jag öppnade (klickade på uppdatera) butiken i morse strömmade inte mindre än 350 personer in genom butiksdörrarna!  Jag försöker föreställa mig hur det skulle se ut om man hade en ”riktigt butik”. Vissa varor har redan tagit slut. Hur är detta möjligt? Jag måste nypa mig i kinden för att förstå att jag inte drömmer.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This