Karin Erikssons Cosaskollektion i DN!

aug 20, 2007 | Arkiv, Cosas | 0 Kommentarer

När jag kommer hem från Danmark ligger DN uppslagen på mitt köksbord. Det är Eva, min granne och kära väninna som så vänligt vattnar blommor och utfordrar katter när vi är bortresta som lagt tidningen där.  Ett riktigt varmt välkomnande om jag får uttrycka mig så. Tack Eva!

Och vad står då i DN??
Säkert en massa saker som inte fångade mitt intresse just denna dag. Dagens huvudnummer är naturligtvis Sanna Hellbergs artikel om Karin Erikssons porslin som hon formgivit exklusivt för Cosas.

Sannas skafferi är en fast sida i DN Bostad. Hon liksom jag hyser en stark kärlek till Lucca, staden i Italien som för alltid tagit plats i mitt hjärta! Nu visar det sig att även Karin Erikssons porslin är en gemensam kärlek.
Jättekul!

dnbostad
Urklipp ur DN Bostad 18/8

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This