Imorrn kommer jag att vakna tidigt!

nov 12, 2006 | Arkiv, Cosas, Personligt | 0 Kommentarer

Det är lite larvigt, men jag känner mig litegrand som jag gjorde när jag var fem år och inte kunde sova natten innan julafton och på julaftonsmorgonen vaknade jag tidigare än alla andra i familjen – och definitivt tidigare än på årets alla andra dagar. Jag har en bestämd känsla av att jag kommer att göra det imorgon också!

Imorgon öppnar Cosas och nyhetsbreven är ivägskickade – och om du fått ett utan länk…ja, vad kan man säja?  -Jag hoppas du hittar till Cosas i alla fall!

Jag hoppas vi ses i butiken imorgon. Klockan 09.00 öppnas dörrarna!  Du är varmt välkommen!!

sova

Foto: House Doctor

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This