I Myrans skafferi

jan 26, 2007 | Arkiv, Cosas, Inredning, Personligt | 0 Kommentarer

I går kom en leverans från Ylva Skarp till Cosas. Ni vet hon som gör så fina brädor och ramar och tavlor i kalligrafi. Jag tycker så mycket om hennes saker, de är så enkla, sköna och självklara. Ylva är dessutom en fantastisk rar person och bland alla saker jag beställt till butiken ligger den här skylten i zink som hon skickat med ”extra till mig”.

Passar den inte helt fantastiskt fint på min skafferidörr? Hur kunde hon veta, undrade jag?
-Jag har väl läst Hus & Hem – och visst, mitt skafferi har varit med där – och hon kom ihåg. Tack söta Ylva!

skafferi

Foto: Flitiga Myran

Med detta inlägg säger jag farväl för ett slag. Jag reser bort och när jag kommer hem igen hoppas jag att jag hittat en massa nytt och spännande till Cosas och kanske ett resereportage till Magasinet.

Tills dess får ni nöja er med att leta förnödenheter i Myrans skafferi (det finns nog en och annan godbit i arkivet)  Sköt om er alla vänner och kram på er!

Uppdatering 5/2:
Hej! Nu är jag är tillbaka! Har haft det helt fantastiskt härligt!! Och ni har gissat rätt!! Jag har varit i Amsterdam. – Och jag har hittat en massa spännande som förhoppningsvis kommer att dyka upp på Cosas lite senare. Eftersom så många av er verkar vara intresserade av zinkskyltar från Ylva Skarp, ska jag höra med henne om hon inte kan göra några speciellt till Cosas. Hon har gjort jättefina kort  till Cosas just för Alla Hjärtans Dag.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This