Hur tackar man på nätet?

okt 23, 2006 | Arkiv, Cosas, Personligt | 0 Kommentarer

Om alla ni som lyckönskat mig och Anna med att starta Cosas funnits på en arms avstånd skulle ni få en jättekram allihopa! Och om ni bodde i närheten skulle jag bjuda på fika, men hur tackar man på bloggen?? Hur visar man sin uppskattning? Jag kan inte göra annat än att skriva TACK!!!!!  och verkligen, VERKLIGEN mena det.

Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat drömma om att så många skulle glädjas av och lyckönska mig med butiken. Jag har faktiskt nästan blivit lite gråtmild över att helt plötslig förstå hur många som följer mig här på bloggen, det har jag inte insett tidigare.

tack
Foto: Flitiga Myran

Höstfägring i trädgården. Jag skulle vilja skicka en fin bukett till var och en av er, men det går ju inte…
så jag hoppas ni tar emot de här som vore de en bukett av de rödaste rosor.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This