Hur man nyser av sina tänder

jan 8, 2007 | Arkiv, Personligt | 0 Kommentarer

Det har säkert inte undgått någon att aktiviteten här på Flitiga Myran varit allt annat än flitig. Detta har naturligtvis en förklaring, eller kanske flera parallella skulle man kunna säja. Arbetsbelastning är naturligtvis en del. Det går bra på Cosas och jag jobbar mer än heltid. Noga räknat ca 60 timmar i veckan. Men jag klagar inte över det. Jag njuter. Det är roligt att se sin bebis växa till sig.

Men jag njuter av att vara ledig också. -Som i julas,  då stängde jag butiken i tre dagar och planerade att göra allt det där mysiga, som att gå omrking i pyjamas en hel dag. Äta mat direkt ur kylskåpet, kolla på DVD-filmerna man fått (Woody Allens ”Selig” och tredje säsongen av Little Britian).

Tänk att det blev PRECIS så!! Fast av helt andra orsaker. Jag blev sjuk!! Jätteförkyld och tappade rösten.
Jag som inte varit sjuk på flera år.
tand

Men tanden då, undrar ni naturligtvis. Vad har den med hela den här historien att göra?
Jo, i samband med en kraftig nysning bet jag av en kindtand.

Har ni noterat att det finns olika typer av nysningar och olika typer av nysare.
Jag tillhör kategorin: …..e e e Ah…..   Ah…..AH………klonk  krasch tjooohoo!!
Dvs flämtar länge och väl med öppen mun och slår igen käftarna likt en alligator när nysningen fullbordas. Det är så nyser man av sina tänder!

Den har värkt till och från i tanden sedan dess och jag har ju insett att den måste lagas. Jag har gjort en rockad vad beträffar tuggbördan och förflyttat det tyngsta lasset till andra sidan vilket har fått till följd att jag har fått tandvärk även där.

Så imorgon bär det av till tandläkaren. Jag har inte det minsta tillstymmelse till tandläkarskräck, men jag har världens mest känsliga tänder. Jag måste få bedövning INNAN de börjar blåsa med den lilla tryckluftsröret.  – Det ilar så….
Så om någon av er skulle få för er att ringa mig imorgon eftermiddag vet varför jag låter som en berusad dansk med ansiktsförlamning.

Men snälla, maila istället va?

Uppdatering 10/1

– Det gick jättebra! Det var inte så illa som befarat. En liten flisa hade gått av och tandläkaren behövde inte ens borra!!  😀  Hon bara slipade lite och la på en kompositklutt. Det gjorde nästan inte ont alls…..fast nu ljög jag….lite ont gjorde det allt! Men jag klarade det utan bedövning!!
Billigt blev det också under 500 bagis! Så det var inte så synd om mig trots allt!
Tack hur som helst för alla rara och uppmuntrande kommentarer!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This