Hjälp – jag behöver hemhjälp!

sep 30, 2006 | Arkiv, Reseminnen | 0 Kommentarer

Mitt hem är min borg brukar det väl heta. Just nu passar epitetet mitt hem är min sorg bättre. Jag jobbar nära på dygnet runt och tid finns till att städa, tvätta och laga mat saknas. Jag vet inte hur många hämt-sushi jag ätit de senaste veckorna. Idag pratade jag lite med en dammråtta i tron att det var vår katt!!!

Ser ni det underbara flamenco-förklädet?  Det köpte jag i Amsterdam, tror ni någon skulle nappa på att komma och städa hos mig om förklädet skulle ingå i arbetsutrustningen?

hemhjälp

Foto: Flitiga Myran

Men vad är det jag gör då?? Några ledtrådar:
Fotograferar som aldrig förr. Idag extremt  bråttom eftersom solen sken och det ska bli sämre väder framöver. Skriver texter, gör tester, kalkyler och beräkningar. …

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This