Det var ljusare förr ?

dec 15, 2020 | Kulturistas Stockholm | 0 Kommentarer

Det har ju varit en ovanligt varm vinter i år, den varmaste på hundra år och dessutom fruktansvärt solfattig. Noll soltimmar hittills i december. Noll timmar!! Jag surfade runt lite och kollade på inlägg jag gjort i min gamla blogg och hittade ett inlägg från den 12 december 2006, då var det +8 grader i Stockholm. Då var det i alla fall sol på de bilder jag tog. Jag minns att jag tyckte det var oerhört märkligt att det var så varmt. Nu tänker jag att man kanske får vänja sig vid tanken att vintrarna inte kommer att bli gnistrande vita…. men snälla visst kan vi väl få behålla solen?

 

Foto: Kulturista (december 2006)

Foto: Mitti

Du kan läsa inlägget från 2006 Gissa årstid från arkivet här.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This