Cosas – nätshopping för hem och trädgård

okt 20, 2006 | Arkiv, Cosas | 0 Kommentarer

Till alla er som undrat över vad jag hållit på med de senaste månaderna:
Jag har sysselsatt mig med att starta en ny nätshop!! Grand opening den 13 november, men ni kan tjuvkika lite på vårt sortiment redan nu!

Cosas betyder saker!  Och saker är just vad som kommer att finnas på Cosas, men inte vilka saker som helst, många saker kommer från små leverantörer i små serier och jag kan faktiskt skryta med att vissa saker kommer Cosas att vara helt ensam om att ha i sitt sortiment.

Cosas är också mer än en nätshop. Cosas Magasinet är en tidning där du kan läsa om resor, mat, inredning, pyssel och trädgård. Så nu mina vänner känner jag att jag har gjort mig förtjänt av ett glas vin, för ni ska veta att resan har varit lång, tuff, hårt – men rolig!!

Ett jättestort tack vill jag rikta till Anna, som varit min stora stöttepelare och hjälp, utan henne hade det här aldrig gått vägen.
Tack Anna! Du är guld!!

cosas
Foto: Flitiga Myran

Julen närmar sig och vi har köpt in hur mycket julpynt som helst. Så glöm inte var du ska göra dina inköp till julen:)

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This