Allergi och söta Bellis

maj 14, 2008 | Arkiv, Personligt, Trädgård | 0 Kommentarer

Jag vet, jag är inte ensam, men just nu är det jobbigt. Nysningarna avlöser varandra, ögonen kliar och näsan rinner. Den här våren har min pollenallergi varit värre än någonsin. I helgen borde jag naturligtvis ha hållit mig inomhus – men HÄRREGUD det var 25 grader varmt!! Vem vill sitta inne och häcka då?! Inte jag!
När det hela sätter igång är det som om allt är allergiframkallande. Planterade en Clematis och fick ”kli” på armarna, klippte ner lite torra buskar och fick utslag, åt en sallad med mynta och det började klia i halsen.

Men, Bellis söta Bellis, dig har jag inte hyst några allergiska reaktioner mot – än så länge!

Bellis

Foto: Flitiga Myran

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Share This